Sara Grabow & den gamle sangskat

m. den populære trio: Sara Grabow, Martine Madsen & Eva Skipper ...

Julemarked, Julestemning og Julehygge i Aalbæk – kig indenfor til en hyggelig jule-eftermiddag på Aalbæk gl. Kro!

Glæd jer til at opleve trioen “Den gamle Sangskat” genopfriske kendte og elskede klassikere fra 30’erne til 60’erne. – Repertoiret denne eftermiddag står dog i julens tegn, og vi glæder os til stemningsfulde julesange som “Jeg så julemanden kysse mor”, “Hvid Jul” og “Der er ingenting i verden så stille som sne”, velkrydret med et par af Den Gamle Sangskats egne kompositioner. 

JULE-FROKOSTBUFFET
Inden koncerten serverer Kroen en lille lækker jule-frokostbuffet.
Menu følger snarest.

Bemærk – Alle gæster vil blive indtegnet på en bordplan vha. af billettens ordrenr., og grupper vil blive placeret samlet. – For særlige ønsker, fx. et selskab bestående af flere ordrenr., eller andet, venligst kontakt Aalbæk gl. Kro på T: 9848 9022, så vil vi forsøge at opfylde jeres ønsker. 

PROGRAM
kl. 12.00 Døren åbner
kl. 12.15 Julebuffet’en åbner
kl. 14.00 Koncert (m. pause)
kl. 16.00 Tak for i dag

OM SARA GRABOW
Sara Grabow, der selv er vokset om med en del af den nyere danske sangskat omkring sig, som datter af Sebastian, har i mange år også fortolket sin fars fantastiske sange, og har også tidligere optrådt på Kappelborg. Hun har de sidste 10 år haft stor succes som sanger/skuespiller i teaterkoncerterne “Come Together”, “Teaterkoncert Beach Boys” og TV-2 teaterkoncert “Hele Verden Fra Forstanden” samt RYTTERIET Live på Bellevue teatret.

Billetsalget er startet – Køb billet her.